[Funweh Europe] Nak mula dari mana dulu

Ini masalahnya bila balik travel. Gambar beribu-ribu..Lepas tu susah nak move on. Lepas tu malas nak susun gambar. Makanya, aku main ambil je mana-mana gambar secara random. Nak tulis semua cerita pun tak tau zaman bila. Jom layan (tapi gambarnya biasa-biasa je la. tak la cantik macam saiful nang punya kakakakah)


Lucern : Kapellbrucke - Iconic winding bridge lined with art

Lucern - Mount Pilatus

Lucern - Pemandangan pada salah satu sudut di Mount Pilatus

Paris - Kali pertama merasa macaroons

Paris Disneyland

Besar 7.2 kg. Kecil 2.3 kg. Lama-lama rasa nak patah bahu

Flight to Jeddah. Delay sikit sebab hujan lebat

Ramai ingat nak pergi umrah. Aminnn. Semoga dimakbulkan

Pemandangan Banjaran Alps dari atas. Subhanallah

Notre Dame Paris

Notre Dame Paris

Berlin - Berliner Dom

Prague - Charles Bridge

Vienna - Orangery Garden @ Schonbrunn

Salzburg - Main train station

Hallstatt

Salzburg - Old Town

Fussen - Neuschwanstein Castle


ps: jangan salah faham. gambar-gambar ini semua untuk kenangan peribadi aku saja. samalah juga konsepnya blog ini pun. lebih kepada kenangan sendiri. Mana yang berguna kepada orang lain, alhamdulillah lah.

Popular posts from this blog

Casa Titik, Cherating

Menawan Gunung Angsi, Ulu Bendul Negeri Sembilan

MyMakan dan MeatBall & Co di Ayer@8