Salam Jumaat

Hari ni mood nak kerja agak ke laut
emmm masalah kalau asyik ke laut jek..apa pun tak boleh.
tapi kalau pergi ke laut bebetoi, best jugak

Maka, marilah kita segarkan diri dan minda dengan melihat keindahan ciptaan Allah

Suka sangat tengok pemandangan ini hari-hari

Pokok di office. Harap dapat ceriakan hatiku
Sedara baru yang baru di bawa ke office. Welcome!
 
Bunga kat rumah Mak
Bunga butang kat rumah Mak jugak. Rumah saya takde bunga, semua nya mati, Sebab tu kene bawak datang office


Apa motif aku amik gambar ni dulu ye? 

Ok. Suka sangat pokok kelapa dan langit membiru
Kura-kura di Tasik Cyberjaya

eh..ni apsal sesat. Tapi elok juga dipandang, kasi kenyang napsu makan..huhuhu

** hati dah rungsing memikirkan cara nak balik nanti. kebanyakan jalan tutup. aku dah la reti ikut satu jalan jek. isshh tak suka tauuuuu

Popular posts from this blog

Casa Titik, Cherating

Pusat Penghayatan Alam (NIC) - Wetland Putrajaya

Menawan Gunung Angsi, Ulu Bendul Negeri Sembilan