Kecundang Lagi .... ThomasCup2014

Uwaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kuciwanya..perassss...sakit jantung aku tengok tv malam tadi. Tapi tak pe laa...dah tak de rijiki. Nak buat camne... aku tengok player2 yang menyakitkan hati tuuu..malam tadi main ok sesangat. So tak la mo la komplen banyak. Mesti depa dah cuba sedaya upayakan. Sapa pulak yang masuk main..dengan niat nak sengaja kalah kan. So..korang tak yah la kutuk lelebih ok. ce kome yang main kat sana? dengan pressure segala bagainya...ntah2 pukul pun tak lepas...

Asalnya aku dah tahap redho ngan pasrah masa single kedua tu... tapi double tu menaikkan semangat semula. Masa 3rd single aku siap masak ngan makan lagi..sebab memang tak menaruh harapan kat dia. Masa 2nd games baru jeling balik..eh...boleh la plak dia bersemangat balik. Ini laa yang kita harapkan. Pantang mengalah sebelum kalah..hehehhe

Ok laa..apapun. Tahniah team piala thomas 2014.

I LOVE MALAYSIA.

tata.

Popular posts from this blog

Casa Titik, Cherating

Menawan Gunung Angsi, Ulu Bendul Negeri Sembilan

MyMakan dan MeatBall & Co di Ayer@8