42 Simple Habits To Make Yourself Better

Kenapa tetiba rajin nak berblog?
Dulu-dulu memang ada niat nak ada blog sendiri walaupun aku lebih suka menceceh secara live dari menaip. Dah la tulisan (bahasa) aku teruk.. sebab tu tak pernah tercapai walaupun ada yang suruh...kuasa la kan. Tapi lepas baca menatang nie kat fb sebab kawan aku share (http://www.lifehack.org/articles/productivity/42-simple-habits-make-yourself-better.html), tetiba teruja semula.




















haaaa.... nampak point nombor 27 tu..dia suruh start a blog about personal development. Tapi aku mampu ke nak tulis personal development pung...kakkakakakakah. propa je lebih. Tapi lepas aku baca nie..ada niat nak follow laa memana yang mampu kan. Tapi tengok la macam mana nanti.. selalunya aku nie hangat-hangat tahi ayam...

Meh kita tengok mana yang aku dah buat (atau sedang buat): 03, 08, 12, 29 (ehhhh...tapi byk sgt group whatapps sekarang nieee). Eh...ni jek...sedehnye aku nie..hahhaha. Nanti la review balik. Macam tak berapa pasti je.

Ok la...korang punya macam mana plak? Ke memang hidup kome dah ok je. hehe.

tata.

Popular posts from this blog

Casa Titik, Cherating

Pusat Penghayatan Alam (NIC) - Wetland Putrajaya

Menawan Gunung Angsi, Ulu Bendul Negeri Sembilan